Tai - klasikinis šiaurinės Ronos Syrah. Vynuogės jam auginamos Crozes-Hermitage apeliacijoje į pietus nukreiptuose šlaituose. Vynas 12 mėnesių brandintas cemento bei seno ąžuolo statinėse, tad nei aromate nei skonyje medis nedominuoja. Juntamos prisirpusių raudonų bei juodų uogų (vyšnios, avietės, mėlynės bei džiovintos slyvos), našlaičių ir prieskonių (vanilė, gvazdikėliai bei baltieji pipirai) natos. Burnoje vynas - sausas, apvalaus kūno, juntama gaivumo pojūtį suteikianti rūgštis bei ilgas, šilkinis poskonis.
Tiekti 16-18 °C temperatūros su žvėrienos, ėrienos ar keptos jautienos patiekalais, mėsos troškiniais, kietais brandintais sūriais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros