Vynuogių sultys spontaniškai fermentuotos nerūdijančio plieno talpose. Pilnai nepasibaigus alkoholinei fermentacijai, vynas supilstytas į butelius ir užkimštas nuolatiniu kamščiu. Butelyje pasibaigusios fermentacijos rezultatas - lengvai gazuotas putojantis vynas.
Skaidraus avietinio atspalvio vynas pasižymi šviežių raudonųjų uogų aromatais. Burnoje juntami vos tik prisirpusių vyšnių, raudonųjų serbentų ir spanguolių skoniai bei šviežia, gaivumo pojūtį suteikianti rūgštis.
Likutinis rūgšties kiekis 7,2 g/l.
Likutinis cukraus kiekis 8,9 g/l (brut).
Tiekti 6-8 ° C aperityvui, su lengvomis salotomis, kinišku maistu, minkštaisiais sūriais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros