Tai tarsi šokis gėlių pievoje basomis, lyg kažkas paimtų už rankos ir vestų link švelnių, tylių melodijų su nepaprasta garso kokybe. Vynas su nedideliu sulfitų kiekiu - 12 mg/. Spontaninė vyno fermentacija vykdyta betono talpose (kiaušiniuose) nereguliojamoje temperatūroje. Vynas nefiltruotas, neskaidrintas. Geltonųjų slyvaičių, abrikosų, persikų, obelų žiedų, neprinokusių kriaušių aromatų. Ryškus, bet subtilus, jo aidas skamba ilgai.
Likutinis cukraus kiekis - 1g/l
Rūgšties kiekis -5,6g/l
Tiekti 8-10 °C temperatūros prie žiedinių kopūstų kotletų, cukinijų apkepo, brokolių picos, baklažanų ir pomidorų kepto užkandžio, baklažanų suktinukų su varške ir pomidorų padažu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros