Aux Brulees vynuogyną ir garsųjį Grand Cru Richebourg skiria viso labo tik 3 metrai, todėl šių vynuogynų vynų stilius yra panašus, nors pirmasis ir negali pasigirti tokia ilga vynų branda, kaip jo garsusis kaimynas.
Šis Michel Gros vynas 18 mėnesių yra brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, kurių apie 50% yra naujos. Taurėje jis žaižaruoja vidutinio intensyvumo rubino spalva, o švariame ir intensyviame aromate skleidžiasi gvazdikėlių, cinamono, vanilės, juodų vyšnių, dūmo, aviečių bei gervuogių kvapai. Burnoje vynas - sausas, labai sultingas, vidutinių smulkių taninų ir vidutinio svarumo. Ryškiame skonyje dominuoja raudonos uogos, ąžuolas, vanilė, o ilgame poskonyje išryškėja dūmas.
Tiekti 16 °C su kepta antienos krūtinėle, gardinta bruknių uogiene, kepta putpele ar veršienos kepsniu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros