2019-ieji išskirtinės brandos ir koncentracijos derliaus metai.
Vynuogių sulčių fermentacija vyko nerūdijančio plieno talpose. 19 dienų trukusios fermentacijos metu vyne esančio žievelės buvo maišomos kasdien. Vyno brandinimas vyko prancūziško ąžuolo statinėse 16 mėn. (50% iš jų naujos).
Tamsios rubino spalvos vynas kvepia tamsiomis vyšniomis, skrudintomis slyvomis, šilta žeme, dūmu.. Burnoje vynas pilno kūno, subalansuotas. Juntami gerai prinokusių tamsių vyšnių, mineralų, skrudintų prieskonių skoniai bei aksominiai taninai.
Pagaminama po 1200 butelių.
Patiekti 14 - 16 °C temperatūros prie avienos kepsnio, anties krūtinėlės ar elnienos su bruknių padažu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros