Naudojamos vynuogės išskirtinai iš senų vynmedžių, vynmedžių amžius siekia 70, ar virš 100 metų. . Sultys šiam vynui buvo spaudžiamos portugališku tradiciniu metodu– pasitelkiant žmogiškąjį darbą vynuoges trypiant kojomis. Po trumpos maceracijos alkoholinė ir malolaktinė fermentacijos buvo pabaigtos prancūziško ąžuolo statinėse, kuriose vynas buvo brandinamas 15 mėnesių. Filtracija prieš buteliuojant daroma nebuvo.
Elegantiškas, charakteringas su vyšnių, slyvų bei pušies sakų aromatais, persipinančiais su žemiškom, grybienos, trumų ir arbatžolių natomis. Burnoje vynas vidutinio svarumo ir švelnių taninų; labai ilgo ir intensyvaus poskonio.
Tiekti prie grybų, žvėrienos, fazano ar kurapkos patiekalų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros