Tai ryškus ir įvairiapusis vynas, pasižymintis blyškiu citrininiu atspalviu ir puikia bei tvaria puta, kurio citrusiniai aromatai atspindi Bairrada terroir. Bairrados regionas puikiai tinka putojančių vynų gamybai. Jo kalkingas dirvožemis ir natūralus vynuogių veislių Bical, Cercial ir Maria Gomes rūgštingumas yra išskirtiniai veiksniai, dėl kurių čia galima gaminti aukščiausios kokybės putojančius vynus. Vynas pagamintas pagal tradicinį putojančio vyno gamybos metodą, 36 mėn. brandintas su mielių nuosėdomis Quinta de Baixo rūsyje. Gaivus, ryškios rūgšties, ilgai išliekančio poskonio.
Tiekti 6-8 °C prie jūros gėrybių, baltos žuvies, lengvų salotų, riebesnių minkštųjų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros