„Opus One 2018“ didžiuojasi gausiais gervuogių, juodųjų serbentų ir juodųjų vyšnių aromatais. Toliau seka elegantiškos žibuoklių, baltųjų pipirų ir rožių žiedlapių natos, kurios kartu sukuria labai viliojančią puokštę. Sklandžiai sluoksniuoti skoniai sukuria šviežių ir sultingų juodųjų vaisių paletę, paryškintą apelsinų žievelės, saldymedžio ir tamsaus šokolado užuominomis. Gražiai subalansuoti, glotnūs, apvalūs taninai ir gaivus rūgštingumas kartu sukuria švelnų, kreminį pojūtį burnoje ir išplečia skonius iki ilgai išliekančio poskonio.
Vynuogių sulčių fermentacijos metu, maceracija buvo vykdoma 18 dienų. Vėliau vynas brandintas 17 mėn., naujose prancūziško ąžuolo statinėse.
Vyno brandinimo potencialas iki 2054 metų.
Patiekti 18 °C temperatūros prie intensyvių jautienos, avienos kepsnių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros