Vynas pagamintas iš 'Garnacha' ir 'Cabernet Sauvignon' vynuogių veislių užaugintų ekologiškai.
'Cabernet Sauvignon' ir 'Garnacha' vynuogių sulčių maceracijos ir fermentacijos procesai vyko atskirose nerūdijančio plieno talpose. Tik po 20 - 21 dienos vynai buvo sumaišyti į vieną. Toliau vynas buvo brandinamas naudotose prancūziško ąžuolo statinėse, 7 mėn.
Vidutinio intensyvumo vyšnių spalvos vynas pasižymi tamsių uogų, vanilės ir skrudintų prieskonių aromatais. Burnoje vynas vidutinio svarumo, juntami vyšnių slyvų skoniai ir minkšti, sultingi taninai.
Teikti 16-18 °C temperatūros prie įvairių užkandžių, vytinto kumpio, rūkytos šoninės.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros