Vynas daromas iš atskiro Galatrona vynuogyno. Bordo klonai pasodinti 80/90 metais dirvožemyje, kuriame gausu molio, smiltainio, kalkalmenio, skalūnų. Vynuogių sultys fermentuotos cementinėse talpose, kartu su natūraliomis mielių kultūromis. Pasibaigus alkoholinei fermentacijai, vynas perkeltas į prancūziško ąžuolo statines, kuriose brandintas 18 mėn. Taip pat, brandinimo metu įvyko spontaninis malolaktinis virsmas.
Raudonųjų slyvų, trešnių, figų, kedro, šokolado, lauro lapų, iriso aromatų.Sodraus ir tuo pačiu elegantiško, subalansuoto stiliaus vynas.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie jautienos, avienos kepsnių, troškintos jautienos vyno padaže/ su miško grybais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros