„Pierre Dupond Beaujolais Nouveau“ – jaunyste dvelkiantis rožinis vynas, išpilstytas praėjus 6–8 savaitėms po derliaus nuėmimo. Jis gaivus, kompleksiškos rūgšties, taninai švelnūs. Vynas ryškaus, gaivaus raudonų uogų skonio, kvepiantis vyšniomis, braškėmis ir avietėmis, figomis ir bananais. Vyną rekomenduojama šiek tiek atšaldyti, bent iki 14-15 °C.
2022-ieji buvo puikūs metai tiek kokybės, tiek ir kiekio prasme! Nedidelės, švarios ir anksti sunokusios uogos lėmė gerokai labiau koncentruotą skonį nei 2021 ar 2020 metų vynuose. Kadangi vynuogės susirpo ko ne idealiai, tai ir rūgšties vyne mažiau, o vaisiškumo daugiau, nei prieš tai kelis metus.
Patiekti 14-15 °C temperatūros prie tradicinių prancūziškų užkandžių: terinų, rūkyto kumpio, taip pat kremiškų ir minkštųjų sūrių, svogūnų pyrago, troškintų dešrelių su raugintais kopūstais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros