Šiam vynui pagaminti vynuogės auginamos dvejuose skirtinguose Sicilijos Menfi rajono vynuogynuose. Akmeningame kalkakmenio ir molio dirvožemyje, Ulmo vynuogyne, auginamos Grecanico ir Sauvignon Blanc vynuogės. Tuo tarpu, Gurra vynuogyno dirvožemyje, kur daugiausiai kalkakmenio ir kalkių, auginamos itališkos Grillo vynuogės.
Kruopščiai atrinktų prisirpusių vynuogių sultys yra išspaudžiamos labai švelniai. Sulčių ir išspaudų filtravimas vyksta žemoje temperatūroje. Vynas fermentuojamas nerūdijančio plieno statinėse, išlaikant 15⁰C temperatūrą. Pasibaigus fermentacijai, vyno brandinimas su mielėmis trunka 6 mėn. plieninėse talpose.
Šviesios šiaudų spalvos vynas kvepia prinokusių baltų melionų, persikų, balto šokolado ir morengų aromatais. Burnoje juntamas švelnios rūgšties skonis, kurį papildo lengvi mineralai. Poskonyje jaučiamos baltos gėlės.
Patiekti 12-14 °C temperatūros prie sicileitiškų sriubų, makaronų su brokoliais, įdarytų artišokų, kalmarų, koldūnų su sardinės įdaru.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros