Prieš vyno fermentacijos procesą, vynuogių sultys maceruojamos su žievelėmis 21 dienų. Fermentacija vykdoma nerūdijančio plieno talpose ir ąžuolinėse talpose. Malolaktinis virsmas pilnai įvyksta. Vėliau vynas 14 mėnesių yra brandinamas 100% naujose prancūziško ąžuolo statinėse.
Tamsių vyšnių spalvos vynas intensyviai kvepia likerizuotų vyšnių, figų džemo, kakavos, sendintos odos aromatais. Burnoje vynas svarus, pilno kūno, juntamas koncentruotas tamsių uogų ir skrudintų prieskonių skonis bei švelnėjantys, tankūs taninai.
Patiekti 18-20 °C temperatūros prie šernienos, ėrienos, veršienos patiekalų, troškintos jautienos ar brandintų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros