Etnos ugnikalnio papėdėje, lavos ir smėlio mišinio dirvožemyje, miško apsuptyje, 860 m virš jūros lygio, atskirame Sciaranuova vynuogyne augantys vynmedžiai, suteikia vynui ypatingą charakterį - pikantišką, minerališką, gaivų.
Rankomis rinktos vynuogės atvėsinamos iki 8 °C ir siunčiamos lengvam "poilsiui" bei minkštam spaudimui. Fermentacija vykdoma 15°C nerūdijančio plieno statinėse. Vynas su mielių nuosėdomis, nuolat jį maišant, laikomas iki kovo mėnesio.
Šviesiai auksinės spalvos, žalio ananaso, neprinokusių obuolių, peržydėjusių akacijų aromatų, burnoje minkštas, citrinos žievelės, žalių agrastų skonio.
Brandinimo potencialas -7/10 metų.
Tiekti 8-10 °C temperatūros prie riebios žuvies, jūros gėrybių, minkštų riebių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros