Tai - Sicilijos vyno ikona. Nuo 1985 m. šis vynas kasmet stebina ir užkariauja vis daugiau vyno mėgėjų širdžių. Šiam vynui gaminti skirtos Chardonnay vynuogės, auginamos dvejuose Menfi komunos vynuogynuose. Ulmo vynuogyno dirvožemyje vyrauja kalkakmenio ir juodžemio dirva su smulkia skalda. Tuo tarpu, Maroccili - vynmedžiai auga kalkingame dirvožemyje, kur gausu didelių riedulių.
Po kruopščios Chardonnay vynuogių atrankos, uogų sultys fermentuojamos mažose ąžuolinėse statinėse, išlaikant 18⁰C temperatūrą. Pasibaigus fermentacijai vynas brandinamas 11 mėn. 50% - naujose ir 50% - naudotose prancūziško ąžuolo statinėse.
Intensyvios aukso spalvos vynas kvepia prisirpusių persikų, akacijų medaus ir skrudintų migdolų aromatais. Juntamas ilgas minerališkas poskonis.
Patiekti 12 - 14 °C temperatūros prie anties kepenėlių pašteto 'Foie gras', kepto veršienos kepsnio, pagardinto kreminiu grybų padažu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros