Šis "Chardonnay" vynas fermentuojamas ir brandinamas apie 11 mėnesių nedidelėse prancūziško ąžuolo statinėse. Jo spalva - gili aukso. Aromate dominuoja sirpūs persikai, akacijų medus ir trinti migdolai, kuriuos papildo skrudinimo kvapai. Burnoje vynas pakankamai svarus, kremiškos tekstūros, tačiau gaivios rūgšties ir ilgo poskonio, kuriame atsiranda mineralų natų.
Vynuogių sultys fermentuojamos ąžuolinėse statinėse. Vyno brandinimo procesas, trunkantis 11 mėn., vykdomas dalimis. 50% vyno brandinama naujose, 50% - metų senumo prancūziško ąžuolo statinėse, kartu su mielių nuosėdomis.
Sodraus auksinio atspalvio vynas intensyviai kvepia prisirpusių geltonųjų kaulavaisių, skrudintų migdolo riešutų bei sviestinių kepinių aromatais. Burnoje vynas kreminės tekstūros, juntama minerališka, prisirpusių vaisių rūgštis, kurią papildo persikų, akacijų medaus, marcipanų bei džiovintų mangų skoniai.
Patiekti 12-14 °C temperatūros prie rūkytos žuvies, kepto aštunkojo, paukštienos patiekalų, pagardintų grietinėlės padažu ar daugiaryžio su artišokais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros