Šiam vyno gamybai vynuogės renkamos iš žinomų vynuogynų : Ulmo ir Maroccoli. Umo dirvožemis - gausu akmenų, šiek tiek kalkių; Maroccoli - akmenys, šiek tiek kreidos, gausu kalkakmenio.
Vynas fermentuojamas ir brandinamas 11 mėnesių nedidelėse prancūziško ąžuolo statinėse, esant 18 ° C temperatūrai. Mielės maišomos (bâtonnage) kas 10 dienų. Naudojamos prancūziško ąžuolo statinės (225 l): 50 % naujo ąžuolo, 50 % antrojo ir trečiojo naudojimo.
Intensyvios aukso spalvos vynas kvepia persikais, akacijų medumi ir trintais migdolais, kuriuos papildo dūmo, skrudintų riešutų aromatai. Burnoje vynas svarus, kreminės tekstūros, gaivios rūgšties, ilgo poskonio, kuriame atsiranda mineralų natų.
Puikiai dera prie rūkytos žuvies, foie gras, keptos veršienos bei padažų su grybais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros