Tai - Sicilijos vyno ikona. Nuo 1985 m. šis vynas kasmet stebina ir užkariauja vis daugiau vyno mėgėjų širdžių. Šiam vynui gaminti skirtos Chardonnay vynuogės, auginamos dvejuose Menfi komunos vynuogynuose. Ulmo vynuogyno dirvožemyje vyrauja kalkakmenio ir juodžemio dirva su smulkia skalda. Tuo tarpu, Maroccoli - vynmedžiai auga kalkingame dirvožemyje, kur gausu didelių riedulių.
Po kruopščios Chardonnay vynuogių atrankos, uogų sultys fermentuojamos mažose ąžuolinėse statinėse, išlaikant 18⁰C temperatūrą. Pasibaigus fermentacijai vynas brandinamas 11 mėn. 50% - naujose ir 50% - naudotose prancūziško ąžuolo statinėse.
Intensyvios aukso spalvos vynas kvepia prisirpusiais persikais, akacijų medumi,skrudintais migdolais. Puikaus balanso, aliejiškas, ilgo minerališko poskonio.
Patiekti 12 - 14 °C temperatūros prie ant griliaus keptos lašisos, pastos, sodresnių sūrių picų, baltųjų miško grybų keptų svieste.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros