Dvidešimties metų darbo rezultatas atvyko į Lietuvą. Antrasis vyninės vynas,kuriuo jie labai didžiuojasi. Tai tarsi jų vizitinė kortelė, paraiška ir išraiška Sicijos žemės.
Vynas daromas iš atskiro vynuogyno, augančio molio, priemolio ir smėlio dirvoje. Derlius renkamas rankomis. Parvežtos į vyninę vynuogės 18-24 val laikomos 8–11 ° C temperatūroje. Fermentacija vykdoma trimis etapais nuolat palaikant 18–24 ° C temperatūrą: nerūdijančio metalo talpose, sekantis etapas - ąžuolo statinėse, užbaigiama fermentacija - nerūdijančio metalo talpose. Malolaktinis virsmas vykdytas ąžuolo statinėse. Vynas brandinamas Saury / Seguin Moreau ąžuolo statinėse 20 mėn.
Raudonųjų slyvų, aviečių, gervuogių, keptų paprikų, čili pipirų, saldymedžio, saldžiojo tabako aromatų. Švelnus, svarus, glotnių taninų.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie mėsos troškinių su daržovėmis ir miško grybais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros