Vynas daromas iš atskiro Mogli vynuogyno, augančio biriame raudonajame smėlyje, kurio sluoksnis apie 90 cm, giliau prasideda tufo sluoksnis,kuris labai svarbus vynmedžių vandens balansui.
Prieš vyno fermentacijos procesą, vynuogių sultys maceruojamos su žievelėmis 7 dienas. Po švelnaus spaudimo, fermentacija ir vyno brandinimas vykdytas metalo talpose.
Rubino spalvos vynas kvepia vyšniomis, tamsiųjų rožių žiedlapiais, džiovintomis braškėmis, šilkmedžio uogomis. Sultingas, minkštas burnoje, glotnių taninų, raudonųjų slyvų ir balzamiko poskonio.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie picų su mėsa, spageti su mėsos padažu, mėsos maltinukų, grybų troškinio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros