Pietvakarinėje Sicilijos pakrantėje, Menfi rajone vynuogynai auga vidutinio gylio dirvožemyje, gausiame geltonojo ir pilkojo kalkakmenio uolienų. Prisirpusių vynuogių sulčių fermentacija vyksta nerūdijančio plieno statinėse, nuolatos išlaikant 15⁰C temperatūrą.
Blyškios šiaudų spalvos vynas pasižymi vidutinio intensyvumo ganėtinai kompleksišku aromatu. Uodžiami antaninių obuolių, citrinų, prinokusių melionų, persikų bei baltų gėlių kvapai. Burnoje justi subalansuotas sausas, vidutinės rūgšties ir svarumo skonis be ilgai išliekantis poskonis.
Patiekti 7 - 10 °C temperatūros prie salotų su šviežiu ožkos sūriu, vidutinio intensyvumo jūros gėrybių patiekalų bei minkštųjų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros