Prieš vyno fermentacijos procesą, vynuogių sultys maceruojamos su žievelėmis 14 dienų. Fermentacija vykdoma nerūdijančio plieno talpose. Malolaktinis virsmas vyne įvyksta. Vėliau vynas 14 mėnesių yra brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, iš kurių 50% yra naujos.
Juodųjų vyšnių, su violetiniu krašteliu, vynas kvepia juodųjų serbentų, džiovintų slyvų, šalavijų, lauro lapų, vanilės kvapais, kuriuos papildo mėtinio šokolado natos. Burnoje vynas glotnios tekstūros, sodraus skonio, kuriame juntami nugludinti taninai ir gaivi rūgštis.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie troškintos jautienos, triušienos, šernienos patiekalų ar lengvai rūkytos anties krūtinės su keptais obuoliais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros