Vynas pavadintas Plumbago - dailios laukinės gėlės, augančios vyninę juosiančiuose miškuose, vardu.
Vyno fermentacijos procesas yra vykdomas nerūdijančio plieno talpose, kartu su žievelėmis. Po 14 dienų, pasibaigus fermentacijai, vyne įvyksta malolaktinis virsmas. Vynas 8 mėn. brandintas trečio arba ketvirto naudojimo prancūziško ąžuolo statinėse ir 6 mėn. laikytas butelyje.
Rubino spalvos vynas kvepia slyvomis, prinokusiomis gervuogėmis, kakava, pipirais, gvazdikėliais, kasijomis, rozmarinais. Švelnių taninų, vidutinės rūgšties, kompleksiško juodų bei raudonų uogų skonio bei ilgai išliekančio prieskoniško poskonio.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie keptos kiaulienos, tuno kepsnio, griliuje keptų dešrelių ar kietųjų brandintų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros