Šiam vynui gaminti derlius renkamas rankomis Uco slėnio šlaituose, kurie yra 1 km. aukštyje virš jūros lygio.
Vynuogių sulčių fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpose. Maceracija su žievelėmis trunka 20 dienų. Taip pat papildomai vykdoma 4 dienų maceracija su mielėmis. Pasibaigus fermentacijai vynas brandinamas 11 mėn. naudotose prancūziško ąžuolo statinėse.
Gilios rubino spalvos vynas kvepia šviežiomis tamsiomis uogomis, čiobrelių ir rožių aromatais. Burnoje juntamas puikus balansas tarp gaivios rūgšties ir sodrių taninų.
Patiekti 18 ⁰C temperatūros prie orkaitėje keptų kiaulienos suktinukų su grybų įdaru, ant žarijų keptų ėrienos šonkaulių ar kietųjų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros