Vynas daromas iš atskiro Madre vynuogyno, kurio dalis pasodinta 1997 m., kita dalis 2001 m., auga pietų - pietvakarių pusėje, 380 m virš jūros lygio ir yra gerai apsaugotas nuo šiaurinių vėjų ir vėlyvų šalnų pavojaus. Dirvožemis gausus molio ir akmenų, kas garantuoja optimalų drenažą.
Vynas brandinamas 30 mėn., iš jų 18 mėn. vynuogės brandinamos atskirai didelėse prancūziško ąžuolo statinėse, paskui sumaišoma ir brandinama mažose statinėse. Prieš pardavimą vynas minimaliai dar 12 mėn. ilsisi butelyje.
Madre vynas labai intensyvios rubino spalvos su violetiniais atspalviais, aromatas koncentruotas su juodų prinokusių vaisių, kakavos, kavos ir prieskonių natomis. Vyno skonis prieskoniškas, burnoje juntamas tankumas, geras balansas. Vyną galima ragauti dabar bei brandinti.
Vyno pagaminama nedidelis kiekis.
Tiekti 16-18 ° C prie jautienos, elnienos patiekalų, brandžių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros