Derlius renkamas rankomis. Vynmedžiai auga plioceno molio praturtintame dirvožemyje. Fermentacija ir maceracija vykdoma nerūdijančio plieno statinėse palaikant 26-30° C temperatūrą, o pofermentacinė maceracija vykdoma 32 ° C temperatūroje. Visi šie procesai trunka 18-22 dienas. Malolaktinė fermentacija vykdoma 60hl ąžuolo statinėse. Vynas su mielių nuosėdomis laikomas iki gegužės-birželio mėn. Vėliau brandinamas 16-18 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse ( 80% statinių naujos) ir 6 mėn.laikomas butelyje.
Juodųjų serbentų, kedro, saldymedžio, skrudintos duonos, prieskoninių žolelių aromatų.Svarus, ilgo poskonio.
Vyno brandinimo potencialas iki 7 metų.
Tiekti 16-18 ° C prie jautienos befstrogeno, tirštų veršienos troškinių su grybais, ant griliaus keptų jautienos bei veršienos dešrelių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros