Derlius renkamas rankomis. Vynmedžiai auga minkštame molyje. Fermentacija vykdoma nerūdijančio plieno talpose , kontroliuojant temperatūrą.
Vynas 16-18 mėn. brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, iš jų 2/3 - 80% antrojo naudojimo ir 20% naujose ir 1/3 tradinėse didelėse statinėse. Raudonos granato spalvos, juodųjų vyšnių,mėlynių, tabako, skrudintos duonos, prieskoninių žolelių aromatų. Svarus, minerališko ilgo poskonio.
Vyno brandinimo potencialas iki 2026 metų.
Tiekti 16-18 °C temperatūros prie jautienos, veršienos kepsnių, jų troškinių, ant griliaus keptų raudonos mėsos dešrelių, brandesnių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros