Vynas be pridėtinių sulfitų, padarytas iš atskiro vynuogyno Marchesana, augančio netoli Gioia del Colle miestelio. Maceracija vykdyta 7 dienas, fermentacija - 7 dienas 25°C temperatūroje. Vynas 6 mėn. brandintas nerūdijančio metalo talpose ir 3 mėn, butelyje. Sodrios rubino spavos vynas kvepia vyšniomis, slyvomis, mėlynėmis, miško avietėmis, našlaitėmis, mirta, apelsino žievelėmis. Pilnas, puikios struktūros, švelnių taninų, ilgo laukinių žolelių, slyvų, raudonųjų apelsinų poskonio.
Likutinis cukraus kiekis - 4g/l
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie mėsainių, tuno tartaro, jautienos karpačio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros