Daug elegancijos ir grakštumo vyne, kuris daromas iš atskiro 70-mečio San Benedetto vynuogyno, augančio kalkingame raudonai juodame dirvožemyje. Maceracija vyko 4 savaites, fermentacija - 4 savaites nuolat palaikant 25°C temperatūrą. Vynas 24 mėn. brandintas nerūdijančio metalo talpose ir 1 metus butelyje. Gilios rubino spalvos vynas kvepia gervuogėmis, šilkmedžiu, rūgščiomis vyšniomis, prieskoninėmis žolelėmis, saldymedžiu, grafitu. Švelnus, gaivus,minerališkas, švelnių taninų.
Likutinis cukraus kiekis - 4 g/l.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie troškintos jautienos uodegos, jautienos žandų, veršienos troškinių su miško grybais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros