Montestefano - atskiras Barbaresco vynuogynas, augantis kalkakmenio dirvoje 270mvjl,kurio šlaitai nukreipti į pietus.
Vynas 36 mėn. brandintas didelėse ąžuolo statinėse. Juodosios arbatos, raudonojo saldymedžio, kertuočių, džiovintų erškėtrožių, vytintos mėsos, figų, šviežiai pjautos žolės, tabako aromatų. Elegantiškas, gaivios rūgšties, gausių, tačiau puikiai sunokusių taninų, ryškaus skonio bei ilgo poskonio.
Likutinis cukraus kiekis -1,3g/l
Rūgšties kiekis - 5,65g/l
Sulfitų kiekis - 44mg/l
Vyno brandinimo potencialas 2035+m.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie keptos ėrienos, laukinės paukštienos patiekalų,subproduktų, šviežių kiaušininių makaronų pagardintų trumais ar kietais - vidutinio intensyvumo sūriais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros