Specialiai paminėti vyninės 90-mečiui išleistas ypatingas vynas. Pagamintas tik iš Tempranillo (Tinta del Pais) vynuogių užaugintų ant senų, daugiau nei 50 m. amžiaus vynmedžių. Šiam vynui naudojama tokia pat etiketė, kokia puošė ir pirmuosius 1927 metų derliaus butelius.
28 dienas trunkančios vynuogių sulčių fermentacijos metu, maceracijos procesas yra vykdomas 3 sav. Fermentacijos metu naudojamos laukinės mielių kultūros. Pasibaigus fermentacijos procesui vynas 16 mėn. yra brandinamas prancūziškose ąžuolinėse statinėse, paskui dar 12 mėnesių brandinamas butelyje.
Gilios vyšnių spalvos vynas kvepia intensyviu rūkytomis slyvomis,džiovintomis figomis, džiovintais rozmarinais, išdžiūvusiais lapais, vanile, saldymedžiu. Pilno kūno, apvalus, juntamas koncentruotas tamsių uogų, kakavos pupelių, skrudintų prieskonių poskonis.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie ėrienos, veršienos, lengvesnės laukinių žvėrių ir paukščių mėsos patiekalų pagardintų grybais ar brandžių, kietųjų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros