Vynuogės vynui surenkamos iš skirtingų Burgos ir Valladolid augaviečių. Vidutinis vynmedžių amžius - 30 - 35 metai. Derlius surinktas rankomis. Šalta maceracija ir fermentacija vykdyta nerūdijančio metalo talpose. Vynas 12 mėn. brandintas prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse (33% naujos prancūziškos statinės, 34% vienerių metų prancūziškos ir amerikietiškos statinės, 33% dvejų metų prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinės) ir 12 mėn. butelyje. Intensyvios rubino spalvos vynas kvepia džiovintomis slyvomis, figomis, vyšnių kauliukais, vanile, saldymedžiu, kedru, dūmu, garstyčių sėklomis. Vidutinio svarumo, sirpių taninų, ilgo poskonio.
Tiekti 15-16 ºC prie įvairių mėsos patiekalų, makaronų su mėsos padažu, kietų brandintų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros