Šis išskirtinis vynas yra gaminama iš atskiro vynuogyno, kuriame vynmedžių amžius jau perkopė 80 metų.
Prisirpusių vynuogių sultys yra fermentuojamos kartu su vynuogių odelėmis net 28 dienas. Vėliau vynas 24 mėn. yra brandinamas ąžuolo statinėse, iš kurių 80% - prancūziškos, likusios - amerikietiškos. Papildomai, 36 mėn., vynas brandinamas butelyje.
Gilios, vyšnių raudonumo spalvos vynas kvepia džiovintų slyvų, juodojo šokolado, senos odos, tabako aromatais. Burnoje vynas vidutinio kūno, juntamas ilgai trunkantis, prieskoniškas poskonis bei brandūs, nugludinti taninai.
Patiekti 18 °C temperatūros prie brandintos mėsos kepsnių, Velingtono kepsnio ar kietų, ilgai brandintų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros