Senų vynmedžių vynas (daugiau nei 70 m. amžiaus) daromas tik geriausiais derliaus metais. Vynuogių fermentacijos ir maceracijos procesas vykdomas naujose prancūziško ąžuolo statinėse ir trunka net 26 dienas. Vėliau vynas brandinamas 18 mėnesių, tose pačiose, naujo ąžuolo statinėse.
Vynas pasižymi gilia vyšnių spalva bei galingu ir kompleksišku aromatu, kuriame juntami sirpių juodų uogų kvapai, kuriuos papildo dūmo, juodojo šokolado bei saldymedžio natos. Burnoje - saldi ataka, daug nugludintų taninų ir itin galingas skonis. Ilgame poskonyje atsiskleidžia saldžių prieskonių bei pipirų natos.
Tiekti 18–20°C prie sparnuotų laukinių gyvūnų, marinuotos mėsos, ėrienos, minkštai pagamintos jautienos, juodojo šokolado.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros