Vynmedžių amžius apie 30 metų, auga jie kalkakmenio ir bazalto dirvoje. Kruopščiai atrinktos, tik gerai sunokusios vynuogės 4 mėn. vytinamos medinėse dėžėse. Taurusis puvinys pradeda atsirasti lapkritį, sausio mėnesį pasiekia savo veiklos maksimumą, tuomet ir spaudžiamos sultys. Maceracija - 20 dienų, fermentacija - 45 dienos. Vynas apie 6 metus laikytas Slavonijos ąžuolo statinėse.
Juodųjų vyšnių uogienės, džiovintų figų, juodųjų razinų, saldymedžio, migdolų, rudojo cukraus aromatų. Daug kūno, daug charakterio, daug sielos.
Tiekti 16-18 ° C prie džiovintų vaisių lėkštės, desertų, brandžių sūrių, vietoje deserto.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros