Šis vynas gaminamas lygiai taip pat, kaip ir garsioji Giuseppe Quintarelli amaronė, tačiau išleidžiamas tada, kai po 8 metų brandinimo statinėse nepateisina ultra-aukštų reikalavimų, kuriuos Quintarelli šeima kelia savo Amarone vynui. Dažnai vadinamas „mažąja Quintarelli Amarone“. Itin gerai atrinktos ‚Corvina‘, ‚Corvinone‘ ir ‚Rondinella‘ vynuogės nedidelėse medinėse dėžutėse vyninės palėpėje vytinamos net 4 mėnesius. Vynas brandinamas 8 metus Slavoniško ąžuolo statinėse.
Iš taurės pasitinka ryškus vyšnių šokolade, aviečių, baltųjų pipirų ir egzotinių prieskonių aromatas. Vyno skonis itin sirpus, tačiau jį puikiai subalansuoja raudonųjų uogų rūgštis. Prieskoniškas vyno skonis mena slyvas, trešnes ir avietes. Ilgo brandimo statinėse metu taninai sušvelnėja ir integruojasi į vyno skonį. Itin ilgas vaisiškai prieskoniškas poskonis.
Tiekti 16-18 °C prie raudonos mėsos kepsnių, žvėrienos patiekalų, brandžių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros