Šiam vynui derlius buvo surinktas iš Monte Bello augavietės, kuri pirmą kartą buvo apsodinta 1886 m. Vynuogynai atgaivinti tik vėlyvaisiais 1940 m. Šio vyno derlius surinktas iš 65 mečių vynuogynų.
Fermentacija, prasidėjusi nerūdijančio plieno talpose, buvo užbaigta statinėse (18 dienų su mielėmis). 100 proc. amerikietiško ąžuolo, iš kurių 47 proc. naujo, 17 proc. vienų metų naudojimo, 38 proc. 2-3 metų naudojimo.
Vyno aromatas kupinas juodųjų uogų, alyvuogių ir miško paklotės. Smulkūs ir malonūs taninai.
Tiekti 18 ° C prie žvėrienos, jautienos kepsnių, tirštų raudonos mėsos troškinių su laukiniais grybais, brandintų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros