Tvariai auginamos vynuogės vynui renkamos tik rankiniu būdu, fermentacija vyksta laukinių mielių pagalba, laikomasi minimalios intervencijos filosofijos. Vynas 13 mėn. brandinamas amerikietiško ąžuolo statinėse (tiek naujose, tiek vienerių - penkerių metų senumo statinėse).
Išraiškingam gervuogių ir slyvų aromatui griežtumo suteikia prieskoniška anyžių nata. Burnoje jaučiamas svarumas, tamsių uogų skonis bei nokūs, užpildantys taninai. Ilgame, ryškiame poskonyje skleidžiasi džiovinto šalavijo bei saldymedžio niuansai.
Vyno brandinimo potencialas iki 2030 metų.
Tiekti 18 ° C prie žvėrienos, jautienos kepsnių, tirštų raudonos mėsos troškinių su laukiniais grybais, brandintų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros