Kviečiame į Lietuvos someljė mokyklos organizuojamą paskaitą apie sūrius! Paskaitos metu susipažinsite su sūrių atsiradimo istorija, jų įvairove ir pagrindiniais jų ir vyno bei kitų maisto produktų derinimo principais. Paskaitos metu mokysimės kaip teisingai ragauti ir patiekti sūrius, degustuosime 4 klasikinius vyno ir sūrio derinius.
Taip pat į šį dovanų rinkinį įeina ir klasikinis itališkas sūris Sūris Moliterno al Tartufo kurį po degustacijos ragausite ir uosite jau visiškai kitaip.
VEDĖJA - ERNESTA BILINSKAITĖ
Dėstytoja E. Bilinskaitė - sūrio ir gėrimų ekspertė bei didžiųjų vyno (tarptautinė paroda “Vyno dienos”, Lietuvos vyno ir desertų derinių čempionato) renginių organizatorė Lietuvoje. Nors pastaruoju metu savo dėmesį sutelkusi į vyno ir stipriųjų gėrimų mokslus, pradžioje karjeros dirbo pirmoje specializuotoje pasaulio sūrio parduotuvėje “Say cheese”. Ten buvo atsakinga už asortimento valdymą ir naujų tendencijų įvedimą į Lietuvos rinką, todėl žinias gilino tarptautinėse sūrio parodose, lankydama sūrines Nyderlanduose, Prancūzijoje, Austrijoje, taip pat – rengdama mokymų programą darbuotojams bei vesdama sūrio degustacijas. Ištikima Gouda sūrio gerbėja – supažindins, kas yra sūris ir kokie mitai apie sūrį turėtų būti padėti į stalčių.
Renginio trukmė: 2 val.
Degustacija vyks „Vyno klube“, Stumbrų gatvė 15, Vilniuje
Renginyje gali dalyvauti tik asmenys nuo 20 metų.
Vietų skaičius ribotas.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros