Vynuogių derlius renkamas iš senų, daugiau nei 40 m. amžiaus vynuogynų. Vynuogių derliaus rinkimas yra vėlyvas, laukiama kol vynuogės pilnai prisirps. Dalis vynuogių yra paveiktos "kilniojo", kekerinio puvinio.
Kruopščiai atrinktos, prisirpusio vynuogės yra švelniai išspaudžiamos pneumatinių presų pagalba. Vynuogių sultys fermentuojamos ir brandinamos nerūdijančio plieno talpose. Brandinimo metu vynas yra laikomas su mielių nuosėdomis.
Intensyvios, aukso spalvos vynas intensyviai kvepia prisirpusių pasifloros vaisių, ličių aromatais. Burnoje vynas klampios, sultingos tekstūros, juntami prisirpę kriaušių, geltonųjų kaulavaisių skoniai. Vyne esanti, gaivumo pojūtį suteikianti, rūgštis, išlaiko vyno saldumo balansą.
Likutinis cukraus kiekis 70 g/l.
Likutinis rūgšties kiekis 5.18 g/l.
Patiekti 10 - 12 °C temperatūros prie plaktos grietinėlės desertų, šviežių vaisių salotų, krevečių pagardintų aštriu padažu ar patiekalų gausiai pagardintų kuminu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros