2013 m. metais žiema Napos slėnyje buvo sausa ir neįprastai karšta. Tai lėmė gana ankstyvą vynuogynų pumpurų išsprogimą. Tačiau, pavasaris ir vasara pasižymėjo beveik tobulomis oro sąlygomis. Todėl vynuogės palengva, pilnai prisirpo.
Vynuogių sulčių fermentacijos metu, maceracija buvo vykdoma 18 dienų. Vėliau vynas brandintas 17.5 mėn., naujose prancūziško ąžuolo statinėse.
Tamsios vyšnių raudonumo spalvos vynas intensyviai kvepia mėlynių, juodųjų serbentų, gervuogių, anyžiaus ir rožių aromatais. Burnoje vyno pirmoji ataka kreminės tekstūros. Vėliau juntami gyvybingi, nugludinti taninai, koncentruotas tamsiųjų uogų vaisiškas skonis.
Patiekti 18 °C temperatūros prie intensyvių jautienos, avienos kepsnių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros