Vynas daromas iš senesnių ir jaunesnių vynmedžių uogų mišinio, augančio Neuleininger Schlossberg vynuogyne. 2 metus brandinamas plieno ir ąžuolo statinėse. Raudonųjų uogų, vanilės, karamelės aromatų, burnoje šiltas, jaukus, sodrus, tauriai subalansuotų taninų.
Likutinis cukrus vyne 5,4 g/l, rūgštis - 5,2 g/l.
Tiekti 16-18°C prie lengvesnių mėsos patiekalų, grilintų dešrelių, mažai brandintų sūrių.
Ūkis įsikūręs vaizdingame pietvakarių Vokietijos Pfalco regiono Neuleiningen miestelyje nuo 1643m. gamina tradicinius šio krašto vynus. "Mūsų vynai, mūsų namas, mūsų dirvožemis, ir mūsų klientai mums brangūs " , - sako Rüttger šeima.
Visos gamintojo prekėsJau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros