Vynuogės šiam vynui renkamos išskirtinai iš Sea Eagle vynuogyno, esančio Pietų Australijos regione, 50km nuo Adelaidės pusiasalio.
Šis 100% Shiraz yra brandinamas 18 mėnesius 300 litrų ąžuolo statinėse, iš kurių 50% yra naujos. 80-90% gamyboje naudojama Prancūziško ąžuolo; likusi dalis– amerikietiškojo.
Vyne juntami juodųjų uogų, mėtų, prieskonių: gvazdikėlių, juodųjų pipirų, vanilės, kavos aromatai. Burnoje vynas tirštas, apvalus bei tvirtas, nugludintas ąžuolo ir gausus smulkių, prinokusių taninų. Ypač ilgas poskonis.
Brandinimo potencialas: iki 2045 metų.
Tiekti 18 - 20 °C prie ant griliaus keptų ėrienos ar jautienos kepsnių, kengūrienos, kietųjų brandintų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros