Vynas buvo brandinamas 12 mėnesių 300 litrų prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse.
Intensyvios spalvos vynas pasižymi galingu ir kompleksišku aromatu, kuriame skleidžiasi gervuogių, mėlynių bei juodųjų serbentų uogienės, saldymedžio, vanilės, eukalipto ir juodojo šokolado kvapai. Burnoje – saldi ataka, gausu aksominių taninų, vidutinė rūgštis. Intensyvus juodų uogų bei saldžių prieskonių skonis pereina į ilgai išliekantį poskonį. Puiki struktūros ir vaisiškumo dermė – tipiškas Pietų Australijos vynas.
Tiekti 16–18 °C temperatūros su grilyje kepta jautienos išpjova, jautienos šonkauliais, keptais žvėrienos patiekalais ar kietais sūriais - parmidžanu, griujeru ar mančegu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros