Ribota ir išskirtinė produkcija. Pagaminta 11547 buteliai.
Vynas daromas tik iš sveikų, nesutraiškytų vynuogių, kurios užaugintos vadovaujantis natūralios vyndarystės principais.
Vynuogių sulčių alkoholinė fermentacija vyko spontaniškai, nenaudojant kultūrinių mielių, didelėse Slovėniško ąžuolo statinėse. Pasibaigus alkoholinei fermentacijai vyne įvyko spontaninė malolaktinė fermentacija. Po viso to, vynas brandintas 45 mėn. Slovėniško ąžuolo statinėse. Išpilsčius į butelius (nefiltruojant ir neskaidrinant) vynas papildomai brandintas 5 mėn. butelyje, vyninės rūsiuose.
Tiekti 17-18 ° C prie wagyu jautienos kepsnio, triufelių rizoto arba elnienos karpačio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros