2018-ųjų derlius buvo vienas geriausių pastarojo meto Mendozoje ir vynas tai rodo: tai vėsesnis derlius, žavintis šviežumu ir elegancija, sultingumu ir balansu. Vidutinio sodrumo, kreminės tekstūros, švelnokų taninų, ilgo sausinančio poskonio.
Vynas fermentuotas mažomis partijomis 3 000–8 000 litrų talpose ir 13 mėn.brandintas: 40 % 225 litrų ąžuolo statinėse, 40 % 400 litrų talpos ąžuolo statinėse, likusieji 20% 2500 litrų talpos ąžuoliniuose kubiluose. Devyniasdešimt procentų ąžuolo prancūziško, o likusi dalis – austriško, slovėniško ir vokiško ąžuolo mišinys, 50 procentų statinių naujos.
Intensyvios raudonos spalvos vynas kvepia trešnėmis, laukinėmis braškėmis, papildytomis prieskionių natomis.
Ypač ilgo brandinimo potencialo.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie troškintos paukštienos, jautienos befstrogeno, ėrienos šonkaulių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros