Vynas daromas iš atskiro vynuogyno, kurio amžius apie 80 metų, augančio stačiame šiauriniame Etnos papėdės šlaite apie 700mvjl, vulkaninės kilmės dirvožemyje. Fermentacija vykdyta 28-30° C temperatūroje, po savaiminės malolaktinės fermentacijos, vynas 16-18 mėn.brandintas prancūziško ąžuolo statinėse bei didėlėse ąžuolo talpose ir 1 mėn. nerūdijančio plieno talpose.
Vynas tvirtai austos tekstūros, atletiško charakterio, jaunatviško sukibimo ir graikų skulptūros grožio. Bręsdamas įgauna švelnų lankstumą, saulėlydžio turtingumą ir rytmetinį skambesį.
Vyno pagaminama apie 6000 butelių.
Tiekti 16- 18° C prie lazanijos, picos, paukštienos, traškios kiaulienos, vytinto kumpio, sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros