Smėlingame priemolyje augančių vynuogynų derliaus nuėmimas prasidėjo rugsėjo mėn. pabaigoje. Prisirpusių uogų sulčių maceracija su žievelėmis trunka 10 - 12 dienų, 28 - 30 °C temperatūroje. Pasibaigus fermentacijai, vyno brandinimas perkeliamas į dideles naudoto ąžuolo statines.
Vidutinio intensyvumo rubino spalvos vyno aromatas mena laukines vyšnias, žemuoges su cinamono ir juodųjų pipirų niuansais. Gomuryje vyno skonis pasižymi švelnia rūgštimi, prinokusiomis raunodonosiomis uogomis ir neaštriais taninais.
Patiekti 16 - 18°C temperatūros prie mėsos troškinių, salotų su mėsa, lengvų šaltų užkandžių, tokių kaip jautienos karpačio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros