Vyno pavadinimas "Admiral" kyla iš vynuogynuose gyvenančio ir taip pat vadinamo drugelio rūšies (lot. Vanessa atalanta).
Vynuogynų dirvožemyje dominuoja priemolis ir smėlis. Zweigelt vynuogės sudaro didžiąją žaliavos dalį vyno gaminimui. Likusių vynuogių kiekiai, vyno gaminimui, priklauso nuo metų derliaus kiekio ir vynuogių kokybės. Kiekvienos vynuogių rūšies sultys pasibaigus maceracijai su žievelėmis ir fermentacijai, brandinamos atskirai. Brandinimui naudojamos naujos prancūziško ąžuolo statinėse.
Intensyviai tamsios rubino spalvos vynas kvepia gervuogių, mėlynių džemo aromatu. Cinamono, dūmo ir cukruotų apelsinų žievelių aromatai puikiai dera su galingu juodųjų uogų skoniu burnoje. Vyno skonio balansą įtvirtina stiprūs taninai ir gaivi bruknių uogų rūgštis.
Vyno vartojimo potencialas: 2015-2035 metai.
Pateikti 14 - 16 °C temperatūros prie keptos avienos ar elnienos kepsnių, brandžių kietųjų sūrių (Gruyere).
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros