Vynas - Bosas, talpinantis savyje daug kūno, daug charakterio, daug sielos.
Vyno pavadinimas "Admiral" kyla iš vynuogynuose gyvenančio ir taip pat vadinamos drugelio rūšies (lot. Vanessa atalanta).
Vynuogynų dirvožemyje dominuoja priemolis ir smėlis. Zweigelt vynuogės sudaro didžiąją žaliavos dalį vyno gaminimui. Likusių vynuogių kiekiai, vyno gaminimui, priklauso nuo metų derliaus kiekio ir vynuogių kokybės. Kiekvienos vynuogių rūšies sultys pasibaigus maceracijai ir fermentacijai, brandinamos atskirai. Brandinimui naudojamos naujos prancūziško ąžuolo statinės.
Intensyviai tamsios rubino spalvos vynas kvepia gervuogių, mėlynių džemo aromatu. Cinamono, dūmo ir cukruotų apelsinų žievelių aromatai puikiai dera su galingu juodųjų uogų skoniu burnoje. Vyno skonio balansą įtvirtina stiprūs taninai ir gaivi bruknių uogų rūgštis.
Vyno vartojimo potencialas iki 2030 metų.
Pateikti 16 - 18 °C temperatūros prie keptos avienos ar elnienos kepsnių, brandžių kietųjų sūrių (Gruyere).
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros